Özel Aydın Bil Koleji, öğretmenler gününü özel bir gecede kutladı. Aydın BİL Koleji Yönetim Kurulu ve öğretmenlerin yer aldığı gece coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Aydın'da bu yıl eğitim öğretime başlayan Özel Aydın BİL Koleji, öğretmenler gününü Keyif Bahçesi'nde düzenlenen özel gecede kutladı. Gecede eğlenerek stres atan Özel Aydın BİL Koleji öğretmenleri, kendileri için özel hazırlanan pastayı okul yönetim kurulu ile birlikte kesti.

Gecenin açılış konuşmasında Eğitim Koordinatörü Muammer Metin, "El birliği, iş birliği ve güç birliği sloganı ile Aydın'da eğitime yön veren bir kurum olmak hedefiyle yola çıktık. İlk yılımızda Aydın'da okulumuza gösterilen ilgi de bizleri memnun etti" dedi.

"HEDEFİMİZ EN VERİMLİ EĞİTİM İÇİN GEREKLİ ORTAMI YARATMAK"

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte öğretmenler için hazırlanan pastayı kesen Özel Aydın Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Helvacı, "Bin 200 öğrenci kapasiteli kampüsümüzde okul öncesi, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen teknoloji lisesi olmak üzere toplam 490 öğrencimizle 2019 - 2020 eğitim öğretim yılına başladık. Toplam 90 personelimizin olduğu kurumumuzda hedefimiz Ege Bölgesi'nin en iyi, en verimli eğitimini sunabilmek için gerekli ortamı yaratmak. Çeyrek asırlık bir eğitim geçmişine sahip olan BİL Kolejleri kurumunu Aydın'da en başarılı şekilde temsil edebilmek ana gayemiz. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutluyoruz" dedi.