16 Ekim 2021 Cumartesi

Aydın'da bu yıl eğitime başlayan BİL Koleji'nin 15-16 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Bursluluk Sınavı'na başvurular devam ediyor. Aydın BİL Koleji Eğitim Koordinatörü Muammer Metin, "Bursluluk sınavımıza yoğun bir ilgi var, bir ay öncesinden rekor bir başvuruya ulaştık" dedi.

Aydın'da, “Köklü bir geçmişten, aydınlık geleceğe” mottosuyla eğitim hayatına başlayan Aydın BİL Koleji, 15-16 Şubat 2020 tarihlerinde Bursluluk Sınavı yapmaya hazırlanıyor. Bursluluk Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere yüzde 100, yüzde 75, yüzde 60, yüzde 50 ve yüzde 40 gibi oranda eğitim bursu indirim hakkı kazanacak.

Sınava başvuruların devam ettiğini belirten Aydın BİL Koleji Eğitim Koordinatörü Muammer Metin, "Aydın'da eğitime başladığımız ilk yılımızda rekor bir başvuru ile Bursluluk Sınavı yapmak üzere emin adımlarla ilerliyoruz. 15–16 Şubat 2020 tarihlerinde toplam 6 seansta 26 dersliğimizde gerçekleştireceğimiz 'Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı'na Aydın BİL Koleji ailesi olarak hazırız. Başvurular internet üzerinden online olarak, bizzat kurumumuza gelerek, telefon ve benzeri iletişim araçları kullanılarak yapılabilmektedir. Başvuruların alınmaya başlaması ile birlikte yoğun bir ilgi ve teveccüh aldık. Açılışının ilk yılında ülkemizin marka değeri BİL Koleji okullarını Aydınımızda da layık olduğu yere getirmek için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Kampüsümüzde Fen ve Teknoloji Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaokul, İlkokul ve Anasınıfı birimlerimiz bulunmaktadır. Bursluluk sınavında başarılı öğrencilerimiz yüzde 100, yüzde 75, yüzde 60, yüzde 50 ve yüzde 40 gibi yüksek oranda eğitim bursu indirim hakkı kazanabilecektir.

Öğrencilerimiz başarı sıralaması için ter dökerken velilerimiz ile eğitimsel rehberlik konularında sunumlar gerçekleştireceğiz. Bu mutlu bir başarı yolunda ilerlemek için Aydınlı velilerimizi ve öğrencilerimizi kampüsümüze bekliyoruz" diye konuştu.